keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Ihkaeka toivepostaus!

 Siihen nähden että mulla on ollu blogi pystyssä vasta hetken, niin sain jo postaustoiveen! Kyseltiin mun näkemystä huumeisiin. Joten täältäpä pesee, huuhtoo ja linkoaa. Kuivaamisesta saatte huolehtia ite.
 Pääasiassa mä olen ihan kunnon kansalainen ja huumeita vastaan. Paitsi kannabista. Pienempi paha se mun mielestä (järkevästi käytettynä) on ku viina. Ajatelkaapa; Laitetaan Torinrantaan satakunta ihmistä ja annetaan jokaiselle gramma-pari kukkaa. Laitetaan Rotuaarille toiset sata ihmistä ja annetaan jokaiselle pullo kossua. Jätetään pariksi tunniksi omiin oloihinsa. Käydään sitten katsomassa mikä on meno. Arvatkaapa kummat tappelee mitä suurimmalla todennäköisyydellä? Niinpä. Siellä Torinrannassa porukka istuu ringissä laulamassa ku samaan aikaan Rotuaarilla tapellaan verissäpäin. Kukkaisvaihtoehdossa nyt vaan on se perustavanlaatuinen vika että se on laitonta. Jos ei ois niin puhuisin luultavasti ponnekkaammin asian puolesta. Mutta asianlaidan ollessa näin joudutaan leikkimään etten kauhiasti puolustele. Ja ennenku joku täysin riehaantuu niin ei, en mää ite polta. Oon vaan elämäni aikana nähny sekä viinankittaajia että pilvenpolttajia ja osaan vertailla niitä.
 Lyhyen elämäni aikana oon myös ehtiny nähdä jos jonkinnäköstä hiihtäjää joilla on pakottava tarve saada kupoli niin turvoksiin ettei omaa äitiäänkään tunnistais, ja siinä on asia mitä en ymmärrä. Niitä katellessa oppinu sen että ihan kaikkia vastaantulevia mömmöjä ei kannata sulloa elimistöönsä vaikka kuinka tarjottais.
 Kemialliset huumausaineet mulla menee yli käsityskyvyn, kiitosta vaan. Mulle on lääkäri määränny semmoset tökötit ettei palio auta mennä sotkemaan jollaki leivinjauheella jota on jatkettu rotanmyrkyllä ja venäläisen rekan sisäkumilla ja jossa ei oo sitä ittiään ku mausteena. Sillä että palio muutenkaan kiinnostais. Jos mulla ei oo koskaan ollu niin kovaa tarvetta humaltua että oisin juonu mielestäni pahanmakuista viinaa, niin tuskin mun tarvii alkaa päätä millään labrajauheillakaan tukkimaan.
 Kuitenkihan tässä rakkaassa koti-Suomen kulttuurissa näkee enempi tuota viinan kans lotraamista, ja siitä on kokemusta itelläki, sekä omalla kohdalla että läheisissä. Joskus tuntuu että mieluummin kattelis ympärillä pilvenpolttajia joilla on homma lapasessa ku että viinan kans paukkuu yli. Olkoonki sitte laitonta. Kohtuushan se ois kova sana sekä alkoholin että paukkujen kans, se että pään sekottaminen ei ole elämän perussisältö.Meikä ainakaan jaksa katella ennää nykypäivänä semmosta.
 Pakko vielä tässä saada mainita ihmiset jotka polttaa pilveä ja tekee siitä hirveän suuren numeron. Että tässä nyt ollaan helevetti niiiiin rikollisia että oksat poies ja pala latvasta. Älytön säätö ja kuumotus ja kovajätkä -imago, mitä järkeä? Ei niin mitään. Chilleimpiä pössyttelijöitä on ne jotka polttaa mainostamatta sitä koko ajan.
 Tän tekstin pointti ei nyt ollu yllyttää jokaista sivulle eksynyttä juoksemaan suin päin Toppilaan ostamaan oreganoa ylihintaan, vaan enemmänki saada ihmiset pohtimaan asioita. Ajatelkaa omilla aivoilla, että tarviiko niitä mömmöjä. Tai viinaa. Enimmäkseen sitä että osaako niiden kans olla, vai viekö ne sua niinku pässiä narussa jos lähet siihen.


3 kommenttia:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=bAXPUN2z2CE

    VastaaPoista
  2. Muista Hanna-muruseni että me oltiin kunnon kansalaisia ku löydettiin se pikku pussillinen pilvee kadulta ja kiikutettiin se heti viranomaisille, ettei teinit pistä sillä päätään sekasin! ;D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää silti luulen että se oli kuitenki sitä Toppilan ylihintasta oreganoa...

      Poista

Kuiskaisit ees.