sunnuntai 4. marraskuuta 2012

All hallows eve, part 3

 Eilen oli siis rakkaan suosikkiravintolani Hevimestan halloween-bileet, allekirjoittanut lähti sieltä leffalippu taskussa. Tulin siis palkituksi asustani. Inspiroiduin siis Makeup your Jangsaran sugar skull -tutorialista ja päätin värkkäillä samantapaisen itselleni. Tän näköisenä lähdin siis liikkeelle:




Sugar skull meets flower patch.
Tässä vielä ilman hampaita ja irtoripsiä, mutta muuten naama valmiina.

 Avecina mulla oli sisareni Punahilkka, ja perillä seuraan liittyi jos minkä näköistä noita-akkaa, vampiraattia ja muuta mörrimöykkyä. Muutama tuttava palkittiin myös, mutta heistä ei kuvia siunaantunut. Muutenkin olis voinut ottaa enemmän kuvia, mutta ei sitten saanut aikaan. Oli kuitenkin mukavaa kun oli niitäkin kenestä huomasi että oli panostettu tosissaan asuun ja maskeeraukseen. Oli toki muutamia pohjanoteerauksiakin ("mä nyt laitan vähän normaalia vaaleamman meikkivoiteen ja pari tippaa tekoverta tähän, hitsit että mä oon nyt naamioitunu!") ja muutama semmonen joista näki päällepäin että hampaat irvessä on keksitty jotaki palkinnonkuvat silmissä vilisten. 
 Tässä nyt kuitenkin muutamia kuvia meidän seurueesta.







Kaikin puolin onnistuneet kemut oli, vaikka keli ei hellinytkään ja antibioottikuuri rajoitti toimintoja. Taksijonot oli tottakai infernaaliset, mutta kuitenkin kotiin selvittiin. Vaikka krapulaa ei ole niin väsyttää ihan uskomattomasti ja lämmöt on nousussa. Ehkä parempi jos lopettaa tähän.

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä sen eteen saikin tuhertaa :) Iloisesti yllätyin kun se oli vielä aamuyöllä kohtalaisen virheettömänä mukana.

      Poista
  2. On kyllä selkeästi nähty vaivaa meikin eteen, tosi kiva! :)

    VastaaPoista

Kuiskaisit ees.