sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Like a Sir!






 Mä olen aina haaveillut siitä että joskus tapaisin täydellisen herrasmiehen. Muutaman kerran oon luullut tavanneeni, mutta sitten ne onkin paljastuneet joksikin muuksi. Mä tiedän että mulla ei oikeasti olis varaa sanoa mitään, koska en ole täydellinen lady. MUTTA. Minusta herrasmies on sellainen mies joka saa naisen käyttäytymään niin kuin lady. Ja lady on nainen joka saa miehen käyttäytymään kuin herrasmies.

 Mikä sitten määrittelee (nykyaikaisen) herrasmiehen? Lainaten rakkauskirjaani Tuulen Viemää: [herrasmiehen taidoista] "ja näitä taitoja olivat hyvän puuvillan kasvattaminen, ratsastaminen, ampuminen, tanssiminen, sulava seurustelu naisten kanssa ja se, että pysyi juodessaankin herrasmiehenä." Minusta tuo viimeinen on nyt ehkä tärkein pointti tässä lainauksessa. Oon nimittäin nähnyt (hyvin läheltä...) miten se EI tapahdu... Noin muuten mulle on ihan sama osaako mies esim. ampua tai ratsastaa, mutta jos saa hyvän puuvillan kasvamaan näillä leveyksillä niin se on ilman muuta plussaa. Samoin tanssiminen ja se sulava seurustelu.

 Nykyaikaisesta herrasmiehestä heräsi myös ajatus, että hän ei ehkä harrasta yhden illan juttuja tai muutamankaan illan juttuja vain seksi mielessään, ja pysyy herrasmiehenä myös seksin jälkeen. Mä sain aika paljon apuja tähän postaukseen sekä mies- että naispuolisilta kavereilta. Muutamia aivan loistavia pointteja tuli esille. Esimerkiksi se, että jos gentlemanni sattuu sortumaan lihan himojen edessä, hän ei silti retostele sillä tovereilleen.




 Menneiden aikojen herrasmiehestä on sanottu myös, että hän ei KOSKAAN tahallaan itketä naista. Tämä pätee minusta myös nykyaikana. Oon tavannut liian monia jotka on tämän unohtaneet. Vihhaan itkemistä.

Arkielämän ritarillisuus oli monille keskusteluun osallistuneille tärkeää. Oven avaaminen, edelle päästäminen ja niin edelleen (paitsi siinä tapauksessa että tekee sen vain tuijottaakseen naisen takapuolta!) olematta silti lipevää. Suotavaa on myös ettei herrasmies näillä eleillään ainoastaan pyri naisen pöksyihin. Koska silloin ei enää ole herrasmies. Gentlemanni ei myöskään kuulemma piereskele julkisesti eikä kaivaa nenäänsä seurassa. Edellisen todennut herra myös totesi, että herrasmies on herrasmies kaikkia naisia kohtaan, kuppikoosta riippumatta, ja kunnioittaa naista, vaikka nainen olisi läpituttu. Herrasmies ei myöskään esineellistä naista.


 H: Mutta minusta on hyvä pointti se, että ei voi vaatia miestä käyttäytymään niinkuin täydellinen herrasmies, jos itsessä ei ole pisaraakaan ladya.
 R: Mut on se kans vaikeeta yrittää olla hieno leidi jos äijässä ei oo pisaraakaan herrasmiestä.

Se on vastavuoroista se.

Tarkemmin ajateltuna, mussa on ehkä noin litran verran ladya, joten voinen jotain vaatimuksia esittää... Oon ehkä joskus raivonnut siitä että kaikki ukot on ihan perseestä. Jos joku on eri mieltä niin on hyvä ja todistaa sen.


Jäikö joku herrasmiehen määre uupumaan? KERRO!

3 kommenttia:

  1. Kyllä vain! Tää oli kans tosi hyvä teksti :) En kyllä osaa muuta lisätä kuin, että minusta herrasmiehen pitää ottaa nainen huomioon tilanteessa kuin tilanteessa. Herrasmies ei jätä naista pulaan tai jätä tätä kuin nalli kalliolle, kun kaverit tulevat ja ehdottvat pleikkarin pelamista :D Vaan silloin herrasmies keksii komprommissin, missä molemmat ovat tyytyväisiä tai kääntyy naisen puoleen ja jättää pleikkarin siltä erää väliin. Sitä ehtii tehdä, joku toinen kerta kun lady ei ole mukana! :)

    VastaaPoista
  2. Toki herrasmies voi ladylta kysyä olisiko tämän mielestä sopivaa jättää kynttiläillallinen väliin ja sen sijaan pelata poikien kans pelejä :D

    VastaaPoista

Kuiskaisit ees.